No More Tears . . .


Ozzy Osbourne - No More Tears

Jag skrev innan jag åkte till Gotland att jag ville se Ozzy Osbourne Live at Budokan och när jag kom till Backman på fredagen så var det precis det jag fick göra, vi jammade först lite inne på hans rum, jag med den akustiska guran och han med sin toksnygga Telecaster.
Sen när affären öppnade gick vi dit och han fick äntligen köpa sina cigaretter (He don't mind not going to heaven as long as they've got cigarettes in hell.) Efter det så satt vi oss ner och såg på Musikdirekt från 2008, väldigt bra och kul att se, sen var det The Grand Finale: Ozzy Osbourne Live at Budokan, där snackar vi riktigt ös, det är otroligt att Ozzy ens kan stå upp! Det var flera gånger då han seglade iväg från mickstativet för att sedan snabbt ta sig tillbaka för att han inte kunde hålla balansen, ändå så lyckades han genomföra hela live-spelningen på runt en och en halv timme, bara en riktigt Rock and Roll Star kan göra det.



Fredagen fortsatte med ett häng hemma hos Martin, med hans mor och hennes sambo, alltid lika trevligt. Runt klockan elva så fick jag till och med Martin att titta på en Metallica konsert. Det var Mtv som sände delar av deras spelning på Rock Am Ring förra sommaren.
Efter det så begav vi oss till Fardhem, varför vet jag inte, men det var en fest där, men taggade var vi inte, så vi dök upp i mjukisbrallor och försvann ungefär en halvtimme senare, värt!

Dagen efter var det påsk, en glad http://davidr.blogg.se skuttade glatt ner för trappen för att börja leta efter sitt påskägg då hans mor droppade bomben: Det fins två ägg. Han började leta som en madman och lyckades hitta ett, det andra ägget kunde han tyvärr inte återfinna. Vilket var första gången på över 14 år han blev ägd av sin egen mor när det kommer till Hide-And-Seek.

På eftermiddagen kom släktingarna från Norrland förbi (dom råkade ha vägarna förbi) och vi åt påskmiddag med dom tillsammans med mormor och morfar. Innan middagen tog slut hann dock en liten vilsen Maja bli avsläppt av bussen (som kördes av min far) utanför våra grindar, Maja vågade dock inte gå ut och hälsa på min släkt, vilket var en liten shame, bara att jag hade visat upp en tjej hade tagit död på alla homo-rykten om mig inom min släkt.

Så jag tog upp Maja på mitt rum och gick ut och käkade efterrätt, där gick du miste om nått!

När klockan slagit halv åtta cyklade vi upp till det alltid lika gemytliga Folkeryds och köpte godis och hälsade på alla glada människor.
Snabbt hem till mig, sen kom Martin dundrandes med bilen och vi åkte till Hemse för att hämta upp Amanda.
Det vankades filmkväll hemma hos mig och filmkväll blev det, fast först blev det en liten favorit (för mig och Martin iaf) på youtube:

"ETT KILO MJÖL!"

Sen såg vi på filmen Sexdrive och åt mackor, den var ganska bra, eller rättare sagt, den var riktigt kul, men jag somnade under slutet, man är ju mänsklig.


Klockan blev tre-fyra på natten, så vi gick upp till mitt rum för att snooza och snacka lite skit och leka noshörningar, ni vet, sånt där man gör klockan jätte-sent-på-natten. Vaknade klockan 09 av att Martin låg ovanpå mig och sa att han skulle till jobbet, så jag kramade han 'Hej Då' och sa att vi syns snart igen.

Jag återgick till att snooza ett tag till innan jag gick upp och duschade och packade.
Sen gick jag upp och kickstartade Amanda och Maja, vi skulle åka med en buss klockan 13.40.
Det var min far som körde idag igen, så jag satt och pratade lite med han innan jag, först sa 'Hej Då' till Maja i Havdhem och sen till Amanda i Alva.

Tack för kvällen, natten och morgonen med er, det var riktigt riktigt trevligt, nästa gång blir det Forrest Gump och Notting Hill.

Det visade sig även att min kusin var med på bussen, så jag gick bak i bussen och satt mig och pratade med henne, samtalet kretsade mest runt hennes syster som hade fött tvillingar, en pojke och en flicka, en Maja och en Viggo. Jag har ännu inte fått se dom, men jag hoppas på att få det snart. När farmors liv tog slut började dessa tvås liv, hennes själ lever vidare med dem och med alla oss andra i släkten.



Eftersom det var min far som körde bussen så gav han mig skjuts till stället där jag skulle av, Segenbadensgatan, från en Maja till en annan, nämligen Maja (Majas kompis) Lindström.
Vi skulle till ut Katthemmet och styra upp lite, men vi hade några timmar att slå ihjäl, så vi såg på Mumin och käkade mackor.
Enda sen dess har man gått och nynnat på Mumin-låten. Ba-ba-ba-ba-ba-pa-pa, nånting sånt iaf.
Väl ute på katthemmet fick jag gå ut och styra upp hos kattungarna, dom var inte lika sociala den här gången, ingenting i jämförelse mot Julen '08 då kattungarna tog emot mig som en av deras egna. 

Tyvärr hittade jag inte min favorit där, så jag började bli orolig över att jag aldrig mer skulle få se han.
Men jag hittade han senare i ett annat hus bland vuxenkatterna. Först kände han inte igen mig, men sen började han jama Oasis låten 'Live Forever' som jag lärt han, efter det satt vi där och drack whiskey (eller han lapade) och snackade good ol' times.

När vi sen kom tillbaka till Maja, åt vi mat och sen satt vi oss och såg på den lilla nya favorit-serien Chuck.
Det gjorde vi fram tills småtimmarna, tills vi (hon) kände att det började bli sent, så vi gick och la oss och snoozade.

Det var jättetrevligt att umgås med dig.



Dagen därefter åkte jag tillbaka till B-vik, då väntade en snabbdusch innan jag och min kära far åkte ut till Restaurang Majstregården och käkade en riktigt smarrig måltid: Noisette, jag rekommenderar den starkt!
Till efterrätt blev det Äppelpaj med mjukglass, en liten klassiker som jag uppfann under tiden då jag arbetade där, för snart 5 somrar sen. Jag var 15 och fett excited på att tjäna mina egna pengar och kul var det också, lätt det roligaste jobbet jag haft trots att jag var en Diskare, ni vet, längst ner i hierarkin.
Ett av mina starkaste och bästa minnen från den tiden var när jag hittade ett litet blandband i en låda, det fanns ingen etikett på det, men jag körde igång det iaf (jag var grymt trött på radio-musiken och det är jag än idag) på bandet var det ett helt gäng Oasis låtar.
Men dom jag minns starkast var:


Oasis - Stand By Me

Och:


Oasis - Wonderwall

Det var olikt allt annat jag hade hört innan, det var så fantastiskt, så vackert, jag blir fortfarande sentimental och lite tårögd när jag hör de här låtarna, för dom för mig tillbaka till den tiden, jag kommer ihåg hur allt såg ut, hur allt luktade och varenda liten känsla som for genom huvudet, jag kunde knappt lyssna och jobba samtidigt, jag stod bara stilla där, helt hänförd av gitarren som spelar sina ackord i något som bara kan beskrivas som en fantastisk följd, men mest hänförd var jag av Liams röst, den skar igenom högtalarna, den var så ung och ren.

Sen kom kockarna in och började sjunga med i "Wonderwall" och väckte mig ur min dröm och illusion.
Men fram tills dess, så var det helt klart det bästa jag någonsin hört.


"And I don't believe that anybody, feels the way I do, about you now..."




måndagskvällen så åkte jag med Maja hem till Carro och firade hennes födelsedag med tårta och så många kakor man kunde äta + en studsmatta. Senaste gången jag var på en studsmatta faceplantade jag och skrapade upp hakan, det gick bättre den här gången.
Martin kom även dit ett litet tag innan han skulle åka med bussen till stan. Jag och Maja hoppade på den också, dock blev det bara en färd från södra Burgsvik till norra Burgsvik för mig, jag åkte från busstationen hem till min mor och spenderade kvällen hemma med henne och hennes sambo, dock blev det inge Nintendo Wii-spelande den här gången, men det var trevligt ändå.

tisdagen hände det verkligen ingenting och det var otroligt skönt, alla mina dagar hemma på ön var fyllda med att träffa folk och det är även det jätteskönt, men ibland så måste man (jag iaf) få sitta i sin ensamhet. Man bäddar ner sig i soffan med ett paket vindruvor och Vännerboxen, så kan allting i världen vänta. Det är först då man andas ut.



Onsdagen, var helt fucking amazing!
Först ett tidigt tandläkarbesök, hon berättar bland annat att jag troligtvis blir av med tandställningen i början av maj. Det är snart!!
Jag och Londonbon Nirre gick om varandra inne hos tandreglisten, trots att vi har samma reglist och var där samma tid så syntes vi inte, konstigt det där.
Efter det så skjutsade min mormor mig återigen till Segenbadengatan där jag lämnade av alla mina väskor hemma hos Maja, sen satte vi oss och trivdes, som Fredrik Wikingsson hade sagt. Vi skulle äta mackor, men hon hade ingen o'boy hemma, så målmedveten som jag är (+att jag inte kan äta mackor utan o'boy) går jag bort till Coop och köper: "EN LITER O'BOY!"

Runt klockan två nalkades det fotboll, helt fucking skitkul, det roligaste jag gjort på länge. Det var alltför längesen jag spelade fotboll så mycket. Det var jag, Jimpa, Nirre, Vickan, Hempel, Martin, Fide, Goffe och Staffan till att börja med.
Det var ungefär så det såg ut för ganska exakt ett år sedan när vi började spela fotboll intensivt, nästan varje dag efter skolan drog man bort till A7-planen, Gråbo-planen eller Orion-planen. Det räddade mig skulle man kunna säga, jag mådde inte så bra där ett tag, men tack vare fotbollen och alla underbara Vänner så kan jag ändå tänka tillbaka på den tiden som ganska ljus och le.

Och:

"Don't look back in anger...

...I heard you say.
"




Efter fotbollen traskade jag och Nirre hemåt, han beskrev även modet i London för mig: "Alltså, så som dom går klädda nu kommer typ Visby att gå klädda 2012, dom ligger så sjukt före sin tid."
Jag beskrev även modet i Karlstad: "Jeans, Foppatofflor, keps och snus".
(En grov och skämtsam generallisering ifall ingen skulle förstå det.)

Jag gick hem till Maja igen, där dom erbjöd mig skjuts för att jag köpte o'boy till dom, det hade jag lite svårt att ta emot, men till slut gick jag med på det, så jag duschade, sen rullade Taxi Lindström åter ut i tjänst och skjutsade mig till flygplatsen, det tackar jag djupt för, det var även ett fint sätt att rama in resan på, som jag redan på flygplatsen kunde fastslå som underbar.




"I never wanted it to end this way my love, my darling.
Believe me when I say to you in love I think I'm falling here.
"
Ozzy Osbourne - No More Tears








This is Goodnight,

But If I Don't Live Today,

Then I Might Be Here Tomorrow

!



Kärlek & Respekt // David R.




(It's Good) To Be Free !


Oasis - (It's Good) To Be Free

Återigen en fantastisk Oasis B-sida och än en gång så har jag tagit den versionen som Noel spelade akustisk på Cabaret Sauvage för ett par år sedan. Jag skulle kunna kalla han för min Gud utan att överdriva.



Torsdagen började som vanligt, uppgång runt tio, ner, frulle och första dejten (av många) med den underbara och fantastiska Vännerboxen.
Allting var frid och fröjd tills Morfar kom in och sa att vi skulle sätta upp spotlights i taket på mitt nya rum, okey, det var väl bara att hjälpa till tänkte jag. Och det ska erkännas att jag inte är ett dugg teknisk när det kommer till sånna saker, jag stod mest som ett frågetecken när min morfar drog igång och snackade elektrikerspråket, den enda som förstod snacket var min Farbror (som också är elektriker) som kom förbi för att lämna någon liten transformator.
Kan man inte något om skiten man håller på med får man kompensera det med hårt jobb, så det var precis det jag gjorde, nu litade inte min morfar på mig, så jag fick inget att göra på typ någon timme.
Men sen när han ville lägga av så drev jag på han, jag tog tag i det och till slut så förstod jag det han snackade om, så jag for omkring där på vinden och letade efter lamputgångar, sladdar och rör, som ett "jävla yrväder", som min morfar kommenterade min insats som efteråt.
Jag hoppas att han blev lite impressed iaf.

Efter en snabbdusch cyklade jag upp till ICA och köpte pan pizzor till mig och Martin, som vi sedan käkade upp hemma hos han. Mycket smarrigt, Martin visade även hur man lagade till dom och det var hans farsa som hade lärt han.
Till Pan pizzorna bjöds vi på programmet Rock Of Love med Poison-sångaren:  Bret Michaels i centrum.



"I've been with some of the sexiest women in the world."

Någon borde berätta för han att Gene Simmons var där 10 år före.

Man måste älska TV400!





På kvällen så kom Matilda ut till Burgsvik, som vanligt (nästan) körde hon en PT Cruiser, som är min pappas favorit bil.



Vi gick först upp på mitt nya rum som jag stolt (not!) visade upp och sen satt vi bara i sängen och snackade om Oasis och Mando Diao, som vi ska se live nu på fredag. Det kommer att bli riktigt grymt!
Sen kom min mamma in och frågade vad Matilda tyckte om rummet, det slutade med att jag började tjaffsa med min mamma (på skoj) om att jag saknade min bohemiska approach, min mamma började tjaffsa tillbaka, då tog jag upp hennes sambo nylonsträngade gitarr och spelade Beatles fantastiska "Let it Be", där fick hon så hon teg!

Tv-rummet blev ledigt så vi gick ner och började fixa några nattmackor och se på tv. Jag försökte lära Matilda att göra ett par kloka rostade mackor, men hon var helt omöjlig! Men jag lyckades iaf få min vilja igenom senare när jag fick se Wrestling på tv.
Sen såg vi även lite Jackass, lika roligt varje gång!

Sen gick vi och la oss, ganska tidigt ändå, vi är ju, som redan har bekräftats: två pensionärer.

Riktigt trevlig kväll med dig, som alltid.





"
Paint me a wish on a velvet sky
You demand the answers but I don't know why in my mind
There is no time
"
Oasis -
(It's Good) To Be Free







It's Good To Be Free.

With

No More Tears

.
.
.


K
ärlek & Respekt // David R.





(As Long As They've Got) Cigarettes In Hell . . .


Oasis - (As Long As They've Got) Cigarettes In Hell

Fuck, jag ska inte lyssna på sånna här låtar, man blir ju sugen på att röka trots att man förut aldrig haft en cigarett i munnen. Bad shit alltså, men en fantastisk låt.
Jag hade hört den många gånger förut, men första gången jag riktigt föll för den var förra måndagen när jag hoppade på bussen till Stockholm. Mitt Oasis-lyssnande hade gått på sparlåga ett tag men på bussen blev jag riktigt sugen på att lyssna på dom igen, så jag började lyssna igenom några av deras B-sidor och gömda spår.
Och daaaaaaamn! Oasis är fan världens mest stabila band när det kommer till B-sidor, många B-sidor borde ha varit A-sidor, man sitter där helt paralyserad när man lyssnar på några låtar man aldrig hört förut och dom är så starka!
Så starka att dom slår till dig i magen och då börjar man undra varför i helvete man inte har lyssnat på dem förut?

Notera även Liams jeansjacka.
-We Like That!



Så jag kommer till Stockholm och Cityterminalen 20.50, tvingas vänta på Philip nere vid bögringen än en gång.
Och ni som läser min blogg och har ett någorlunda bra minne, minns att förra gången jag väntade på Philip nere vid bögringen så kom det en hip hoppar-alkis och skulle bonda med mig, så jag var lite sur på Philip för att han lämnade mig där väntandes en gång till. Men jag överlevde mot alla odds tills Philip kom och räddade mig. Hungriga var vi, Pizza Hut fick duga, Philip söp och jag käkade pasta. Efter käket så gick vi igenom stan, drottninggatan bort mot Gamla Stan, vidare till Slussen, där fick det bli tuben till Gullmarsplan och Philips Fasters crib.
Där spenderade jag natten och som vanligt så diskuterade jag och Philip lite allt möjligt innan vi somnade nångång sent under småtimmarna, men det gjorde inget, jag var fett taggad nästa dag iaf, Gotlandsbåten väntade ju! Yippie!

Köpte en sittplats-biljett för att se filmen Fishy. Waste of money.
Ni kan få den återberättad:

Storstadstjej flyttar ut till förorten Fisksätra - träffar en charmig granne som har flickvän - känslor uppstår - dom strular - till slut säger storstadstjejen: "Jag är kär i dig." - förortskillen tror inte på det - förortskille har känslor för storstadstjejen - dom grälar - sen skaffar storstadstjejen en ny pojkvän - förortskillens flickvän har varit otrogen och gör slut - förorts-kille kan nu äntligen bli tillsammans med storstadstjejen - men storstadstjejen lägger på telefonen när förortskillen ringer och är devistated och stannar med sin nya pojkvän - The End.

Riktigt tråkig film att se på om man tror på lyckliga slut, som jag gör.



När jag äntligen fick tillbaka täckningen på mobilen så ringer dom från Tandregleringen och säger att min tandläkare är sjuk och dom ger mig även en ny tid veckan därpå, wei, det betyder ju långledigt på Gotland! Det stället som jag älskar att ha långledigt på.
Jimpa ringde även med goda nyheter: Fotboll i Burgsvik, fast dom nyheterna hade nått mig några timmar innan, så jag satt där, hela båtresan, typ övertaggad och ledsen över att det skulle ta mig typ ytterligare 5 timmar att komma dit.

När jag kom i land så kom Taxi Lindström (Maja och hennes snälla Mamma) och hämtade upp mig och gav mig skjuts upp till söderport, därifrån går jag och Maja upp på Öster och det första som inhandlas (till Majas stora förtret) är ett par vita Converse, mmmm, det är kärlek.
Det enda jobbiga är att dom är så förbannat vita när dom är nya. Det handlar bara om en smidig inslitningsfas, sen känns dom som hemma. Vi hittar även två tavlor till min älskade mormor som fyllde år och skulle fira senare på eftermiddagen.
Jag hade en buss att passa så jag och Maja gick dit i det fantastiska vårvädret, solen sken och fåglarna kvitter höll oss sällskap bort till busstationen där hennes mamma återigen mötte upp oss och jag fick mina väskor och hoppade på bussen.
Där fick jag återigen tid för några fler av Oasis fantastiska B-sidor. Kalla mig Oasis-nörd, jag tänker inte ens argumentera emot, så ta chansen nu!



När jag sen kom hem så sprang jag upp på mitt nya rum så fort jag fick chansen och dom hade inte jobbat dåligt, det såg riktigt bra ut, jag gillade det, men på samma gång så saknade jag min bohemska approach på rummet, ni vet det där stökiga sättet med tidningar staplade på hög och hela den faderullan.
Sen så gick jag ut till min mormor och käkade tårta och kakor, energiförrådet var fyllt igen, så jag hoppade på cykeln och begav mig till fotbollsplan, där spelades det amerikansk fotboll, kanske inte det bästa för en kille med ömtålig käke, men vafan, min kärlek för sporten är större än min rädsla för käken.
Och dom hade fått ihop ett stort gäng, vi var mellan 10-15 pers som sprang och jagade en orund boll så det stod härliga till.
Vi höll på i 2 timmar ungefär, kunde inte fått ett bättre välkomnande till Gotland o Burgsvik!

"The game is kicking off in around the park, It's twenty five a side and before it's dark"

Senare på kvällen så var det Champions Leuge hemma hos Viktor. Jimpa, Martin, Johannes och Svante var på plats.
Jimpa missar aldrig en Arsenal match. Och Aidebayou cykelsparkade in en kvittering, riktigt bra match var det + en riktigt härlig stämning som bara infinner sig när män (boys) sitter och ser på fotboll.



Dagen efter blev det mer fotboll, jag, Viktor, Martin och Svante joinades av ett gäng 9-åringar, det byggdes upp en Vi-mot-dom-stämning mellan oss, så vi plockade en match på det.
Det är nog de första 9-åringarna som jag faktiskt upplevt störiga, dom sprang runt och försökte slå en mellan benen och varannan sekund så utbrast en kille, den gyllene frasen: "Du blev ägd!"
Så jag sa som det var till den här killen: "Jag kommer aldrig att bli ägd av en kille som har pucko runt munnen!" och sen nickade jag in bollen över deras målvakt som förhoppningsvis växer till sig.
Kort därefter punkterade vi matchen.

På kvällen så kom Maja ut till Burgsvik, vi gick upp på mitt rum och väntade på Martin, han kom efter ett tag och tanken var att vi skulle planera AC/DC-trippen, den planeringen ersattes dock av snack om allt mellan himmel och jord.
När vi sen skulle skjutsa hem Maja så fick Maja och Martin (som satt i framsätet) en snille blixt: vi åker till Amanda i När!
Klockan var ungefär ett på natten och det hade först kommit på tal långt tidigare på kvällen, men off we go, det är alltid nice med äventyr.

Vi kom fram till henne efter typ en halvtimme, jag börjar direkt klappa hennes katter. Typ galen i katter.
Sen så gick vi upp till hennes säng för att snooza, det var knappt så att vi alla fick plats, det blev svårare att få plats sen när Roque Santa Cruz hoppade upp i sängen. Hunden alltså, inte fotbollsspelaren. Han skrämde skiten ur Martin och Maja och det var skitkul att se.

En riktigt trevlig och mysig kväll med er. Det kommer Definitivt (kanske) att bli fler.

Sen åkte, jag, Martin och Maja hem. Vi släppte av Maja i Havdhem, sen fortsatte vi hem och under färden så planerade vi även morgondagen. Pan Pizza @ Martins it is.




"I don't mind not feeling immortal,
'Cos it ain't all that as far as I can tell.
I don't mind not going to Heaven,
As long as they've got cigarettes,
As long as they've got cigarettes in Hell
"
Oasis - (As Long As They've Got) Cigarettes In Hell









It's Good To Be Free

And

It's Good To Be Back

!





Kärlek & Respekt // David R.


Mama I'm Coming Home . . .


Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home

Typ den bästa låten har gjort sen han lämnade Sabbath, eller sen dom upplöstes, eller vad fan dom gjorde. Det är oklart.
Han har utan tvekan en av dom bästa Metal/Hårdrocks-rösterna genom tiderna, den kanske dock inte är så stark här i det här live framträdandet i Budokan hall, en legendarisk Japansk arena.
Och vilken line up han har med sig, Zakk Wylde från Black Label Society, en av de bästa gitarristerna idag.
Och på Bas, Rob Trujillo, numera bassist i Metallica.
Hela live-framträdandet är grymt, hoppas att jag kan hitta denna DVD nånstans.

Och texten är bara för vacker och känslosam. Sånt gillar vi.



Då var man klar med den här skolveckan, trots att det bara är måndag, så nu håller jag på att packa.
Idag: Stockholm, imorgon: Världen (Gotland alltså).
Jag har verkligen gått på tomgång nu några veckor och nu när jag äntligen har fått tillbaka glöden, ja då blir det påsk-uppehåll, vadfan är det?
Nåja, jag älskar Gotland mer än att plugga så det går ganska bra med att Roll With It.

Så ikväll blir det Stockholm, tror till och med att jag ska gå bort till Philips gemytliga Restaurang och sitta och titta på när han jobbar och äta någon god pasta.
Han har ju skrutit om den, så jag får väl prova.

Sen kommer jag till Gotland dagen därpå och med all min packning måste jag gå upp för alla jädra backar för att sedan ta en buss och till slut hoppa av hemma i B-vik och påbörja min dejt med Vänner-boxen.
Och så måste jag kolla in mitt rum också, mamma och hennes sambo har gjort om det!
När jag fick reda på att dom hade gjort om mitt barndoms rum blev jag så fucking sur att jag hotade min mamma med att flytta hemifrån!
Då påminde hon mig om att jag redan hade gjort det två gånger. Fuck, nu kan jag ju inte använda mig av dom argumenten längre!



Nu har jag fått reda på lite mer om hur vi ska arbeta i kursen vi läser nu: Organisationskommunikation.
En tenta om en månad, sen ska vi i grupper lämna in ett skriftigt arbete på cirka en 10.000 ord om två månader.
Jag har skrivit blogginlägg som är längre än det till och med, dammit!

Bring it on bara, det verkar bli kul iaf och det är ju det viktigaste, jag vet inte om det här är det jag vill pyssla med när jag blir stor, men just nu för stunden känns det rätt. Hittar jag något annat jag vill göra, då gör jag det istället.
Just do it!

@Nirre, varför ska du till Sthlm över påskhelgen för?
Jag är ju hemma på Gotland då =(


Dags att gå och packa klart för Mama I'm Coming Home!




"Times have changed and times are strange,
Here I come but I ain't the same.
Mama, I'm comin home.
Times go by, seems to be,
You could have been a better friend to me.
Mama, I'm comin home."
Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home








Glad Påsk,

Take Care,

Good Times,

God Bless

.

K
ärlek & Respekt // David R.







Back In Black !!


AC/DC - Back In Black

Sååååååååååå bra låt! Den var så otroligt grym och se live den 20:e februari och det ska om möjligt bli ännu grymmare att se den live den 21 juni senare i år.
Nu när solen äntligen börjar titta fram igen kan man äntligen börja drömma sig bort till den dagen då vi alla står i det ofantligt stora publikhavet.
Det här liveframträdandet är från AC/DC's No Bull-dvd och Backman sa att den var the shit!
Så jag kanske får ta och sno den från han när jag är hemma hos han och syltar, förhoppningsvis redan nästa vecka när jag äntligen kommer tillbaka till mitt kära och älskade Gotland.



Förra helgen var jag hos en mycket god vän i Norrköping, var jättetrevligt att få träffa henne.
Jag kom på fredags kvällen då hyrde vi SAW V och jag pallar verkligen inte sånna filmer, men den här var mer komedi och man satt mest och skrattade åt alla sekvenser som var waaaaay overkill!
Dagen efter var det fika med några av hennes vänner, jag blev helt lost när dom drog igång med tjejsnacket, vilket jag helt naturligt borde bli.
Sen på kvällen gick vi hem till samma vänner och åt en kanongod kyckling-gryta med ris, godare än Sawadee var det definitivt kanske.
Sen våfflor och Robinson på det, riktigt skön kväll var det och den avslutades med Moulin Rouge.


Det var en riktigt skön film, jag älskar musikaler och numera älskar jag Moulin Rouge!
Den är ju omöjlig att inte älska, den är ju full av moderna klassiker:
Elton Johns - Your Song
Nirvana - Smells Like Teen Spirit (älska!)
Kiss - I Was Made For Loving You
Queen -
The Show Must Go On
+
att dem säger "Bohemian Writer" stup i kvarten. Ni fattar inte hur mycket jag kämpar för att bli en "Bohemian Writer"!

Dagen efter åkte jag hem, det var nära att jag missade bussen till Örebro, men jag klarade det precis. Dock fick jag aldrig möjligheten att åka spårvagn, men snart ska jag ju till Göteborg, så på nått sätt löser vi det.

Samma dag som jag kom hem gick min dator sönder, ångest som faaaan!!
Nåja, jag kunde somna på natten iaf, sen så letade jag upp min (morfars) gamla bärbara dator morgonen därefter.
Jag var dock fortfarande förkyld, förra veckan hade jag avslutning på en kurs så då var det extra mycket att göra, sen var jag ju som sagt iväg i helgen så det fanns inte mycket tid att vila upp sig på, men det skulle inte hindra mig, jag skulle till skolan.
Så jag kämpade mig upp på måndagsmorgonen för att kolla schemat, men vad händer? Jo, hemsidan funkade inte så jag kunde aldrig se på schemat, men jag tog mig till skolan iaf i ett tappert, men något hopplöst försök att hitta rätt sal, tyvärr så gjorde jag aldrig det.
Finns över 500 salar på det där stället!
Det var så bekvämt när man gick på Richard Steffen gymnasietGotland, man kunde komma till fel klassrum, men det var inget problem att leta upp rätt klassrum på typ 1 minut. Det var tider det!

På måndagsnatten så droppade Philip förbi, eller det var inte en dropp utan mer ett besök, alltid lika myspys när han kommer förbi. (Ja, jag snor ett uttryck från Den Rätta För Rosing-Bobby).

Dagen där på strosade vi runt på stan och sen på kvällen åt vi en fantastiskt vedugnsbakad Pizza från restaurang Vedungnen (Passande namn), 73 spänn gick kalaset på, det var såååå värt det.
Sen blev det återigen en sen natt + en tidig morgon då Philip skulle åka hem.
Samma dag drog jag ett 1:a april skämt på karln, och han gick på det!

Torsdag och Fredag var det comeback på universitetet som gällde, skön lärare hade vi också Ulrik Terp, en typisk psykologi-lärare, jag älskar hela bunten, det var nästan som stand up-comedy när han drog igång. Synd att vi bara skulle ha karln på två föreläsningar, nåja, man ska glädja sig åt det lilla.

Jag köpte även kurslitteratur för 1033:-, den sved kan jag säga, men vad ska man göra när försäljningsställena (akademibokhandels-fittorna, som jag hädanefter kallar dom (nej, jag skojar bara).) vet att dom kan ta betalt så mycket för några böcker?

Och under de här dagarna fick jag äntligen tid till att vila, jag har varit förkyld i två Veckor nu, och förra veckan var jag upptagen med redovisningar och sånt och i helgen var jag ju bortrest och nu i veckan var som sagt Phille här, men nu är jag frisk, kanske inte som en nötkärna, men jag är iaf Back In Black !!




"Cause I'm back on the track
And I'm beatin' the flak
Nobody's gonna get me on another rap
Don't look at me now
I'm just makin' my play
Don't try to push your luck, just get out of my way
"
AC/DC - Back In Black








Den som väntar på något gott,

väntar aldrig för länge,

Snart kommer ditt inlägg,

I hope you don't mind,

I hope you don't mind

.
.
.

K
ärlek & Respekt // David R.






RSS 2.0