A Heart In New York . . .


Art Garfunkel - A Heart In New York

Så vacker och magisk. Det här är musik som berör ens själ djup. Man blir lycklig. Man blir varm.
Och man blir sugen på att spela saxofon.
.

.
Nu är det bara en dag kvar tills jag har min nästa lektion. 5 dagar ledigt mellan varje lektion är både skönt och drygt. Skönt för att det är som sagt 5 dagar utan plugg men ändå drygt eftersom dygnsrytmen fuckas upp och man blir lätt lite lat. Men det har ändå varit bra för att jag har fått lugn och ro med att lära mig mer om webbdesign vilket jag gillar. Vet inte om det är något jag vill jobba med, men jag gillar det. Även fast jag har hatkärlek till det. När det inte går som man vill och någon bokstav fuckar till allt så hatar man det verkligen mer än allt annat, men när det går som man vill så är den en skön känsla för att man snabbt kan se det man gjorde bra.
.

.
Snart får jag min gitarr, jag bara sitter och väntar på att den ska komma. Har så många låtar jag vill skriva klart och jag är så himla sugen på att spela gitarr. Det kliar i fingrarna nu. Jag ska lära mig spela på riktigt när jag får den.
.

.
Om ni undrar varför det är punkter lite här och där i inlägget så är det för att blogg.se fuckar upp radbrytningen varje gång jag sparar inlägget. Det har varit så hur länge som helst nu och det börjar att bli grymt störande. Jag börjar bli galen nu.
.
Jag har inte så mycket att skriva idag. Jag är tom. Hadé så bra allihop.




"A heart in New York, a rose on the street.
I write my song to that city heartbeat.
A heart in New York, a love in her eye, an open door and a friend for the night
"
Art Garfunkel - A Heart in New York





(Mannen med världens högsta hårfäste. I shit you not.)




One sunny mornin' we'll rise, I know . . .




Kärlek & Respekt // David R.






RSS 2.0