Smooth Criminal !



Vila I Frid.

Du kommer alltid att vara

The King Of Pop


.
.
.


Kärlek & Respekt // David R.






If I Ever Leave This World Alive !


Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive

Dom här lirarna och Thin Lizzy är anledningen till att jag älskar Irländsk musik. Flogging Molly är dock baserade i Los Angeles, men sångaren Dave King är dock från Dublin, så det räknas ändå.
Det låter så folkligt och jag älskar verkligen Folkmusik, speciellt Folkrock, med Bob Dylan som främsta ledare.

Den här låten har allt jag älskar, akustiska gitarrer, en text om liv och död och ett tempo och en munterhet som gör en glad och lite galen varje gång man lyssnar på den.

Hörde låten för första gången när jag såg urgulliga PS. I Love You för några veckor sedan och såg den igen i förrgår, den spelas i slutet och allting är så fint. Mycket bra musik i den filmen. Ska fan ta och se den nu på direkten!



Hela den senaste veckan (+några dagar) har gått ut på att skriva, skriva och skriva, det här därför jag inte har skrivit så mycket här i bloggen. Jag kan skriva til len viss, sen så får jag någon slags psykologisk skrivkramp. Orden vill bara inte komma ut.
Vi har snart skrivit klar vår uppsats, 7600 ord hade vi fått ihop idag, 400 ord kvar bara, det känns lugnt, det enda vi har kvar är slutsatsen och den kan man dryga ut i det oändliga. Full On!

Och det härliga sommarvädret har kommit, kortbrallorna är inköpta, låt sommar '09 komma, jag är redo, det kommer att bli så nice. Har faktiskt tänkt och bada i sommar också. Badade pinsamt lite förra året, men det ska det som sagt bli ändring på + att jag ska sätta en bakåtvolt från hopptornet i Burgsvikshamn, det är min enda plan förutom AC/DC-resan i sommar. Allt annat freebasear vi bara, det kommer nog gå bra. Så snart bär det av till Gotland igen, hem till Burgsvik, lysna på Country; Allman Brothers Band, Creedence Clearwater Revival, sånna band, köra åkgräsklippare, hoppa med BMX:en och köra runt och sladda med PV:EnFull On!


Men innan AC/DC så ska jag se ZZ Top, med pappa, på onsdag, det ska bli riktigt nice, riktigt bra sittplatser har vi också, ni vet Farsan är ju lite till åren, fyllde 56 igår (1:a juni) så grattis till han. Hans skivor är inköpta, blev lite Small Faces, The Band, Tom Petty och The Hollies, gubbrock så det skriker om det, kanske inte Tom Petty, men dom andra iaf. Men skitsamma, den musiken tillhör den bästa ever.

Men jag kommer ihåg i julas då jag också gav han några skivor med klassisk hårdrock. Han blev lite besviken och sa att han hellre ville lära sig lyssna på sån musik jag lyssnade på, bland annat Oasis.
Jag kommer ihåg förra sommaren då jag precis hade införskaffat mig Oasis legendariska debutalbum: Definitely Maybe, då hånade han mig lite för att jag lyssnade på sån musik och han skämt-sjöng: "Maaaaaaaybeeeeeee", ni vet det klassiska "Maybe" som Liam sjunger både i Live Forever och Wonderwall. Sen så lät jag han lyssna på den skivan och efter det så kommer han bort till Berlings födelsedagsfirande och säger till mig: "Oasis var skit (låååång paus) bra."
-man kan lära en gammal hund att sitta.

Han hade kört runt på några Singer/songwriters som hade en gathering där ute på Södra Gotland för några veckor sedan, han hade köpt ett helt gäng med skivor, han spelade upp några för mig. Det lät ju helt jävla underbart. Det är bara folkmusik och bara folkmusik som kan låta så vackert. Och även lite bohemskt måste jag säga.
Han gillade också det han hörde och förhoppningsvis blir han inspirerad till att plocka upp gitarren igen.



Den 1:a juni är även speciellt på ett annat sätt, det är exakt ett år sedan balen på Visby Strand (Visbys egna bygdegård) ägde rum och det var där jag lärde känna Matilda, sen efter det har det bara rullat på, vi har sett Coldplay, Oasis och Mando Diao tillsammans, vi ska även på samma AC/DC-konsert i sommar och sen ska vi se Coldplay igen i augusti med Elin. Ett helt år med turnérande. Tack för det vännen.



Elin K skriver: "Live Forever has been voted the best British song of all time @XFM"

Bästa nyheten ever, ever, ever, ever, ever!!
Älskar den låten så mycket. Aldrig sönderspelad. Alltid bäst.
Kan fortfarande gråta när jag hör den, energin, känslan, magin, kärleken, livet, det är obeskrivligt.

Det tycker jag att vi tar och firar med ett Hurra!







"If I ever leave this world alive,
I'll thank for all the things you did in my life
!"
Flogging Molly -
If I Ever Leave This World Alive







She says:

I'm okay,
 
I'm alright,

Though you have gone from my life

!



K
ärlek & Respekt // David R.





RSS 2.0