Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel . . .

Jag sitter nu och funderar på om jag har gjort rätt eller fel.
Min klass fick ett erbjudande att bygga en hemsida åt en beställare, man skulle anmäla sitt intresse till läraren och så skickade han vidare våra namn till beställaren. Jag pratade med några andra och det visade sig att i alla fall två till var intresserade av att bygga hemsidan. Även jag var intresserad, jag tycker att det är kul att bygga och designa hemsidor och jag vill gärna lära mig mer.
Men något hände och de två andra backade ur, jag trodde att jag kunde slutföra det ändå, för i den lilla korta uppdrags beskrivningen jag fick så lät det bara som att jag skulle bygga en hemsida och sen lämna över filerna till dem och så skulle dem sköta publiceringen, vilket är något vi inte har lärt oss.
Så ikväll var jag tvungen att skicka ett mail och säga att jag inte kunde slutföra uppdraget åt dem. Mina kunskaper räcker inte till. Jag hatar att göra folk besvikna.

"All den här tiden som jag vilat och velat,
Vilat och väntat och kastat bort,
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott..."
Markus Krunegård










Håll blicken kvar i skyn // David R.




Dreams 47 through 49

Tillbaka från Uppsala och äntligen frisk. Var förkyld i en vecka, men nu lever jag igen.
Igår var en riktigt bra dag för då damp den här CD-skivan ner i brevinkastet, det gjorde helt klart min dag!


Eftersom jag just nu har lyssnat förbannat mycket på Eldkvarn och Markus Krunegård har jag typ bara skrivit halvfärdiga svenska låtar på senaste. Men så fort man lyssnar på Stewboss ändras det, man blir direkt sugen på att skriva tidlösa kärlekslåtar med ett skönt gung and I love it!



En annan som blivit influerad av Stewboss är Marcus från Urmas Plant, som i sommar har chansen att vara förband åt Status Quo som spelar på Gutavallen Gotland, vilket nog är den största konserten som någonsin spelats på Gotland.
Jag hoppas verkligen att de vinner, dem förtjänar verkligen det.
Om ni vill hjälpa till i omröstningen skriv ett sms där det står: OAQ URMAS till nummer 72500. Det kostar 6:- Omröstningen slutar den 19 april.



"I’d trade sanity for love ‘bout any day."
-Stewboss



Håll blicken kvar i skyn // David R.




Vägen Till Paradiset !


Eldkvarn (Plura och Carla) - Vägen Till Paradiset

Jag har verkligen börjat gilla Eldkvarn, liksom Ulf Lundell så är det tidlös musik. Både Uffe och Plura kan man kalla för rockpoeter. De har kört på sen 70-talet men visar fortfarande att de kan göra musik. Jag beundrar dem stort för det.



Redovisningen gick bra och tentan likaså, vilket kändes riktigt skönt. Nu kan jag börja fokusera på nästa kurs som jag tror att jag kommer att gilla. Jag hoppas det i alla fall. Men den börjar efter helgen så just nu får jag tid till att vila och det gör man ju som bäst i Uppsala som jag åkte till igår. Det snöade i Karlstad igår, det var skönt att byta det mot vårsolen här i Uppsala, de gamla slitna Raybansen åkte på också och så lyssnade jag på Oasis "Morning Glory", jag kände mig lite som Liam kan jag erkänna.

Det var även vårsolen som väckte mig förut, typ vid nio, grabbarna har inga persienner i deras vardagsrum och solen lyste rakt in, men det var skönt att komma igång tidigt i alla fall. Väntar fortfarande på vad att de andra ska vakna.




Igår fick jag äntligen tag på det här albumet från Stewboss, det har varit "out of stock" i mer än ett år, men äntligen hade de fått in fler ex av det. Den som väntar på något gått väntar verkligen aldrig för länge. Längtar verkligen på att paket skramlar in i brevinkastet. Stewboss har en ny hemsida också och det var på tiden, har väntat i mer än 2 år på det, skönt att de äntligen är tillbaka!


"Vi har jagat regnbågar
som inte fanns.
Den här vägen är full av brustna hjärtan
här reser vi som ännu lever på chans
här är vi som alltid vill nån annanstans
"



Glad Påsk // David R.




RSS 2.0